• Noi suntem

 • Suntem membri :

 • Realizam ziarul:

 • Yahoo Mess ID:

  asus_suceava
 • E-mail:

  asus_suceava@yahoo.com
 • Telefon:

  0753 595 452

  0745 600 494

 • Sediu:

  USV Campus, Căminul nr. 2, camera 17 (parter).

 • Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

  Join 17 other followers

 • Top articole

24 și 25 noiembrie 2010 – două zile importante pentru noi, studenții suceveni!Ne votăm reprezentanții! Eu am votat!!! Tu?


24 și 25 noiembrie 2010 – două zile importante pentru noi, studenții suceveni!Ne votăm reprezentanții! Eu am votat!!! Tu?

A fi student reprezentant, înseamnă a-ți reprezenta colegii în forurile de conducere ale facultații tale și ale Universității – Consiliul Academic al Facultății, Biroul de Consiliu Academic al Facultății, Senatul Universității, Biroul de Senat al Universitații- timp de un an.

A fi reprezentat de către un student reprezentant înseamnă că există un stundent pe care l-ai votat, deci  l-ai ales, să fie vocea ta în forurile menționate mai sus! Și asta nu e deloc de neglijat! Pentru că în aceste birouri se iau mereu hotărâri care te privesc pe tine ca student al USV: taxe, burse, condiții de trecere la fără taxă, locurile din cămin-care facultate primește  mai multe, ce condiții trebuie să îndeplinești ca să prinzi locși cât plătești pentru asta- regulamentele de notare ale studentilor,cum se cheltuie banii pe care tu îi dai Universității…

Ți-am trezit interesul? Atunci citește mai departe pentru a lua una din cele  mai importante decizii din viața ta de student!

Mergi la Vot! Votează responsabil!Votează-ți studentul reprezentant!

Când? Astăzi și mâine, Asociația Studenților din Universitatea Suceava- ASUS- organizează la nivel de Universitate alegerile pentru studenții reprezentanți!

Adică pentru următoarele două zile, noi studenții, ne alegem reprezentanții! Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu! Fii atent unde sunt urnele facultății tale- în corpul unde ai de obicei cursurile! Acolo vei gasi buletinele de vot cu fotografiile candidaților! Mai rămâne un singur pas! Votează! Votul tău contează pentru că îl acorzi celui care va fi vocea ta timp de un an de zile, în fața decanului și a rectorului!

Previous Post
Next Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 • Parteneri de încredere:

 • Arhiva: