• Noi suntem

 • Suntem membri :

 • Realizam ziarul:

 • Yahoo Mess ID:

  asus_suceava
 • E-mail:

  asus_suceava@yahoo.com
 • Telefon:

  0753 595 452

  0745 600 494

 • Sediu:

  USV Campus, Căminul nr. 2, camera 17 (parter).

 • Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

  Join 17 other followers

 • Top articole

Gala Profesorului Bologna 2010

Studentii din Romania cauta adevaratii oameni valorosi din sistemul de invatamant superior romanesc. Astfel, in perioada 22 februarie – 22 martie, pe site-ul http://www.profitari.ro, studentii isi vor putea inscrie acei dascali considerati adevarate modele care prin modul de interactiune reusesc sa devina un punct de referinta in formarea lor.

Gala Profesorului Bologna este un eveniment de traditie organizat de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, ajuns la a 3-a editie. Proiectul isi propune sa gaseasca prin intermediul studentilor, acei oameni care prin implicarea lor, prin daruirea si deschiderea de care dau dovada, aduc valoare educatiei si implicit invatamantului superior romanesc, acei oameni dedicati, care formeaza generatii.
Am plecat de la conceptul „invatamant centrat pe student”, cu un traseu clar stabilit de invatare (obiective – activitati – rezultate). Practic, vom cauta acele cadre didactice, care in activitatea lor fac tot posibilul pentru a face materia cat mai clara pentru studenti, dar totodata, incearca in mod constant imbunatatirea acesteia. Scopul proiectului este unul cat se poate de ambitios – imbunatatirea sistemului de invatamant superior din Romania-, prin identificarea, motivarea si promovarea acelor „profesori tari”, care si-au asumat in mod real responsabilitatea formarii noastre, a studentilor.
Odata identificati, acesti dascali vor face parte din comunitatea „Profilor Tari”, prin intermediul careia vor putea face schimb de bune practici, experiente si metode pedagogice si impreuna, vor putea aduce un plus de valoare educatiei.
Dascalii inscrisi pe site si care se potrivesc profilului cautat, vor fi aplaudati in cadrul Galei Profesorului Bologna, in 23 aprilie.
Leave a comment

1 Comment

 1. Iulia Haj

   /  12/05/2010

  Pot afirma faptul ca sunt mandra de profii Bologna care au fost promovati la Gala! Avem valori educationale la noi in Universitate! Sper ca si ceilalti, intr-un viitor cat mai apropiat sa le urmeze exemplul!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 • Parteneri de încredere:

 • Arhiva: