• Noi suntem

 • Suntem membri :

 • Realizam ziarul:

 • Yahoo Mess ID:

  asus_suceava
 • E-mail:

  asus_suceava@yahoo.com
 • Telefon:

  0753 595 452

  0745 600 494

 • Sediu:

  USV Campus, Căminul nr. 2, camera 17 (parter).

 • Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

  Join 17 other followers

 • Top articole

Bine ati venit pe blogul ASUS !

Odata cu recrutarea, dam drumul si la un nou blog ASUS. Aici vom anunta si comenta toate evenimentele importante organizate pentru studentii din Suceava.

ASUSAsociatia Studentilor din Universitatea Suceava este o organizatie studenteasca, nonprofit a carui scop principal este buna dezvoltare a studentilor suceveni si pregatirea acestora pentru societate. Realizam proiecte si organizam evenimente realizate de catre studenti, in folosul acestora. Orice student este binevenit in ASUS, in orice moment al anului, cu rugamintea de a avea intentii serioase si onorabile.

Ne gasiti in Campus, Caminul nr.2 (caminul de baieti), camera 17. Va asteptam oricand pe la noi, trebuie doar sa intrati, sa va prezentati si sa doriti sa ne cunoastem, apoi lucrurile vin de la sine.

Usa noastra este deschisa catre oricine isi arata interesul de a progresa si pe alte planuri decat ce invata la facultate.

Indrazniti sa ne cunoasteti si nu veti regreta! ASUS investeste in tine, stick with asUS!

si….Hai in cAmpSUS !

Leave a comment

4 Comments

 1. unul2or3

   /  14/11/2009

  Salut, tin sa va felicit pentru munca pe care o depuneti… si aici ma refer la toti cei care aloca cel putin 30% din timpul lor pentru ASUS…
  Acest proiect este foarte interesant… si regret ca nu pot participa la el ( cred ca sunt prea lenes 😀 )… insa parerea mea este ca acest proiect reprezinta o ocazie importanta pentru multi studenti care doresc sa-si exprime anumite puncte de vedere ce tin de societate, politica, legislatie… etc.
  Nu stiu cum inteleg unii dar parerea mea este ca nu trb sa para o simpla piesa de teatru in care stundentii sa se afiliaza la diverse grupuri parlamentare si sa mimeze ideile si ideologiile, pur si simplu… noi trb sa producem idei si sa disecam realitatea impartind-o in: trecut util, realitatea buna si viitorul necesar.
  Asa ca ceea ce credeti ca nu este k in activitatea unui parlament european in decursul celor 3 zile faceti o “simulare” de schimbare 😉 SPQR(SPQ”E”)

  Reply
 2. 🙂 era si timpul sa aveti si voi asa ceva! spor la treraba!
  sunt convins ca pe viitor acest mic locusor virtual va deveni mult mai activ si interactiv daca acest blog va contine informatii recente si utile si desigur daca se va lucra nitel la tema blogului ca este nitel cam banala! 🙂 sa nu ziceti ca nu am venit si eu cu critici constructive 😉

  Reply
  • Ionut Croitoru

    /  01/12/2009

   ok o sa tinem cont de parerile tale pe viitor…chiar sunt constructive

   Reply
 3. cu placere!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 • Parteneri de încredere:

 • Arhiva: